ΙωΑννηΣ ΣιμΩνηΣ

Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο

Γιατί σε εμάς:

Για ποιους λόγους να επιλέξετε το Λογιστικό γραφείο Ι. Σιμώνη,

Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να εμπιστευτείτε ένα λογιστικό γραφείο για τις λογιστικές, φορολογικές και οικονομικές υποχρεώσεις σας, τόσο απέναντι στο κράτος όσο και προς άλλες επιχειρήσεις θα βρεθείτε απέναντι από έναν μεγάλο αριθμό επιλογών.

Τα κριτήρια για την επιλογή σας θα βασίζονται προφανώς στην αξιοπιστία του υποψήφιου γραφείου, τη φήμη που έχει, τις συστάσεις άλλων πελατών, τοπικούς περιορισμούς και βέβαια το κόστος.

Το Λογιστικό γραφείο Ιωάννη Σιμώνη είναι αναμενόμενο να βρεθεί ανάμεσα στις πρώτες επιλογές σας σε περίπτωση που η έδρα της επιχείρησής σας βρίσκεται στη Χαλκιδική ή τη Θεσσαλονίκη. Η θέση του γραφείου μας στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής δίπλα στις δημόσιες υπηρεσίες του Νομού Χαλκιδικής στον Πολύγυρο και ένα βήμα από τη Θεσσαλονίκη (όπου, μάλιστα, διατηρούμε και παράρτημα) μας δίνει το πλεονέκτημα να εξοικονομούμε χρόνο στην διεκπεραίωση των υποθέσεων και να διευκολύνουμε τους πελάτες μας που θέλουν να μας επισκεφτούν στην έδρα μας. Από τη μακρόχρονη πορεία μας στο χώρο διαπιστώσαμε ότι όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στους πελάτες μας τόσο πιο γρήγορα και άμεσα λύνουμε τα προβλήματά τους.

Η εμπειρία μας και η συνεχής κατάρτιση του προσωπικού μας κάτω από την αυστηρή καθοδήγηση του Ι. Σιμώνη αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Από το 1992, εκατοντάδες επιχειρήσεις κάθε είδους αλλά και ιδιώτες έχουν αναγνωρίσει τις ικανότητές μας και συνδέονται επαγγελματικά μαζί μας.
Στο Λογιστικό γραφείο του Ι. Σιμώνη επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες που θα εξυπηρετούν τους πελάτες μας αλλά και την ίδια την εξέλιξη του γραφείου. Συστήματα εξειδικευμένης μηχανογράφησης, διαχείρισης πελατών και λογιστηρίων, ασφάλειας δεδομένων, έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης και 24ωρης σύνδεσης με το Διαδίκτυο μας επιτρέπουν να παρέχουμε υψηλού επιπέδου, ποιοτικές και σε λογικό κόστος υπηρεσίες. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ξεχωριστά ως μοναδικούς κάτω από απόλυτη εχεμύθεια και ειλικρίνεια. Κάθε πελάτης μας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Στόχος μας είναι να λύσουμε το πρόβλημα που τον απασχολεί, να τον αποδεσμεύσουμε από άσκοπο χάσιμο χρόνου και να τον πληροφορήσουμε σωστά για να είναι σωστές και οι αποφάσεις που θα πάρει.

el